Fotokurser

Jag jobbar som fotolärare på gymnasiet och kör förutom de vanliga media- och fotokurserna även en gymnasiekurs i Naturfoto. Jag har också kört olika dagskurser i naturfoto åt bl.a Naturum i Ronneby och Naturum Vattenriket. Ibland har det varit en allmän kurs och ibland specialinriktat mot t.ex. landskap eller macro.


Jag har även kört rena inomhuskurser kring olika datorprogram, bl.a. i hur man gör bildspel med musik med sina bilder, men även i Photoshop, Lightroom osv. Perfekt för t.ex. en fotoklubb.


Guidningar

Som fotograf besöker man de mest otroliga platser och intresserar sig för många olika specialitéer. Detta har gjort att jag ibland får förfrågningar om att guida på olika sätt.


Exempel är rundtur med buss på Öland bland olika natur- och kultursevärdheter, fladdermussafari, rundtur med alla Skånes groddjur på en natt, orkidévandring vid naturum Stenshuvud, strandpaddekväll i Sölvesborg, ormguidning i Jämjö, ugglerundtur i Göinge osv. Jag har även inventerat fladdermöss och grodor åt Länsstyrelserna i Blekinge och Skåne.
Fotokurser 2019

Under året kommer jag att ha flera workshops i samarbete med Zoom fotoresor. Läs mer på:


:www.zoomfotoresor.se